Ovih dana SVI KAŠLJU, plaćamo danak prolećnih temperatura usred zime - Za brži oporavak probajte OVAJ DOMAĆI SIRUP

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2024, 09:54

Ovih dana SVI KAŠLJU, plaćamo danak prolećnih temperatura usred zime - Za brži oporavak probajte OVAJ DOMAĆI SIRUP

Proleće je u januaru i malo, malo pa čujemo nekoga kako se zakašlje ili kija, a o punom nosu ni da ne pričamo. Čajevi, mirovanje, med, uglavnom je to ono čemu obično prvo pribegavamo, ali nije uvek tako efikasno.

Umesto da posetite obližnju apoteku kako biste kupili pastile ili sirup za svoj uporni kašalj i bolno grlo, ponekad je bolje zaviriti u svoju fioku i pripremiti vrlo jednostavan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i prirodan sirup koji će rešiti sve vaše tegobe.

Lovorov list se često koristi u kuhinji kao dodatak jelima, dajući im posebnu aromu, a eterično ulje lovora izvrsno je za inhalaciju i dezinfekciju prostora pogotovo u sezoni gripa.

Listovi ove zimzelene biljke bogati su raznovrsnim mineralima, vitaminom B i odličan su izbor za zaštitu imuniteta zbog antiseptičkog i protivupalnog delovanja.

Za pripremu sirupa potrebna su samo tri sastojka, a to su: lovorov list, voda i smeđi šećer ili med.

Sastojci za sirup:

Priprema:

Napomena: Uzimajte po kašičicu sirupa do tri puta na dan, a posebno pri velikim napadima kašlja.

Srbija Danas/J.Šipčić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.