Izvor: Beta, 08.Mar.2014, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren pčelarski sajam u Beogradu

BEOGRAD, 8. marta 2014. (Beta) - Šesti pčelarski sajam otvoren je u subotu na Beogradskom sajmu i na njemu svoje proizvode predstavlja oko 100 proizvodjača meda i uzgajivača pčela.

Sajam je otvorio ministar poljoprivrede Srbije Dragan Glamočić, koji je tom prilikom istakao da je u prošloj godini ostvaren rekordan izvoz meda od 3.371 tone u >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << vrednosti od 15 miliona dolara.

"Ostvaren je veći devizni priliv od meda, nego od izvoza junećeg i svinjskog mesa zajedno", rekao je on.

Pčelarski sajam će trajati i u nedelju, a tu manifestaciju organizuje Savez pčelarskih organizacija Srbije (SPOS). Ulaz na Sajam je besplatan.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvoren pčelarski sajam

Izvor: Studio B, 08.Mar.2014

Šesti pčelarski sajam otvoren je na Beogradskom sajmu i na njemu svoje proizvode predstavlja oko 100 proizvodjača meda i uzgajivača pčela...Sajam je otvorio ministar poljoprivrede Srbije Dragan Glamočić, koji je tom prilikom istakao da je u prošloj godini ostvaren rekordan izvoz meda od 3.371...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.