Izvor: Domino Magazin, 19.Jun.2020, 07:58

Oprašivanje biljaka: Mehurići seapunice umesto pčela

Najnovije istraživanje japanskh naučnika pomoći će da biljke budu oprašene. Umesto pčela kojih je sve manje, sada će to raditi mehurići sapunice, piše BBC. Prvo je to urađeno sa pištoljima, kao što smo svi radili kad smo bili mali, puštali balončiće sapunice da lete kroz vazduh. Sada su ti mehurići bili na drveću i uspeli […] The post Oprašivanje biljaka: Mehurići seapunice umesto pčela appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Oprašivanje biljaka: Mjehurići sapunice umjesto pčela

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jun.2020

Najnovije istraživanje japanskh naučnika pomoći će da biljke budu oprašene. Umjesto pčela kojih je sve manje, sada će to raditi mjehurići sapunice, piše BBC.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.