OVO NIJE NORMALNO! MED ZA 18.000 DINARA: Jelena nije mogla da veruje kada je videla cene u ovoj prodavnici, NEĆETE VEROVATI ŠTA SAM NAŠLA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 18:45

OVO NIJE NORMALNO! MED ZA 18.000 DINARA: Jelena nije mogla da veruje kada je videla cene u ovoj prodavnici, "NEĆETE VEROVATI ŠTA SAM NAŠLA!" (VIDEO)

Salama košta kao kavijar.

Već i nije nepoznanica da su u Dubaiju cene nerealno visoke, u odnosu na naše standarde. Međutim, i dalje mogu da nas iznenade neke cifre koje se nalaze na rafovima njihovih popularnih marketa, kao što je vrednost meda od 160 evra ili salame, koja je približna ceni kavijara.

- U ovom marketu, cene mleka se kreću između dva i pet evra, ali sam sigurna da negde može da se nađe i za manje pare. Čula sam da dosta ljudi odlazi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Šardžu u kupovinu za celu nedelju, zato što im se više isplati nego u Dubaiju – priča Jelena na svom TikToku.

Međutim, kako ističe, ako ipak niste za štednju, ovde možete da kupite med od 160 evra.

- Keksići su četiri evra. Ako volite čips, postoji milion različitih ukusa, a oni su oko sedam evra. Dolazimo do još jedne osnovne životne namirnice, a to je ulje, čija cena kreće od dva evra, pa naviše – nastavlja ona, piše Kurir.

Nastavila je da pokazuje zanimljive proizvode u ovoj prodavnici, te je naišla na deo sa internacionalnom kuhinjom.

- Nećete verovati da sam našla salamu koja se i kod nas prodaje, a cena skoro kao kavijar. On je 11 evra, a salama oko devet – zaključuje TikTokerka.

Izvor: Srbija Danas/BizPortal/Stanko Stamenoković/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.