Izvor: Press, 15.Feb.2019, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVEN IDENTITET "URBANE PEVAČICE" KOJU JE MIKI ĐURIIČIĆ PO ULASKU U "ZADRUGU" NAZVAO SVOJOM DEVOJKOM

Devojka Mikija Đurilčića šokirana je iznenadnom medijskom pažnjom nakon otkrića emisije "Ekskluzivno" da pčelar iz Kupinova Miki Đuričić nije zvanično okončao vezu sa pevačicom i kompozitorkom Slavicom Miletić koja je nedavno predstavila pesmu "Kletva" posvećenu Mikiju !
Kantautorka >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Slavica Miletiić besna što u komentarima na internetu njenog, doskoro zvaničnog dečka Mikija Đuričića nazivaju svinjom, uključila se u raspravu na internetu i okačila sledeći komentar:


- Zovite ga i svinjom i veprom, bio je moj i ne stidim ga se - napisala je u žaru strasti kantautorka koja ovih dana, osim na promociji singla "Kletva" radi i na pesmama za druge izvođače. 

Pogledajte klip u kojem Miki govori o vezi sa "urbanom pevačicom" tvrdeći da je zauzet ušao u "Zadrugu 2"

Klip možete pogledati OVDE.


Poslušajte pesmu koju je Slavica posvetila Mikiju: 

Pesmu poslušajte OVDE.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.