ONA SE SVAĐA SAMA SA SOBOM! Miloš Bojanić progovorio o ŽESTOKOM SUKOBU koji ima sa Zoricom Marković

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2022, 00:30

"ONA SE SVAĐA SAMA SA SOBOM!" Miloš Bojanić progovorio o ŽESTOKOM SUKOBU koji ima sa Zoricom Marković

"Rekao sam mu da je to jako opasna psihološka igra, nije to med i mleko, da se situacija menja iz dana u dan, iz minuta u minut."

Tokom emisije Vanredno izbacivanje, voditeljka Dušica Jakovljević je ugostila u svom studiju pevača Miloša Bojanića.

- Ja sam ostavio trag u rijalitiju, čak sam i pobedio, drago mi je kada čujem dobre komentare, ali i oni loši.. Preživeo sam ja svašta - rekao je Miloš.

- Kako komentarišete sukobe Mikice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Zorice Marković - upitala je Dušica.

- Ja mislim da se Zorica Marković svađa sama sa sobom. Ona i ja smo radili zajedno, delili smo isti hleb. Pominje Farmu, a nakon toga je ona rekla negativan komentar nakon toga, nisam se ljutio tada, ali mi nije bilo pravo zbog toga. Sećam se kada su bile Stanija i Jelena Golubović u Farmi, ja sam tada došao kao gost, ona je tada komentarisala mene loše i ja sam uzvratio tada kao i ona jer sam bio u rijalitiju - govorio je Miloš.

- Mnogi komentarišu kako Miki daje savete Mikici da se opusti? - rekla je Dušica.

- Mikica je hteo da proba rijaliti. On je od mene tražio savet. Rekao sam mu da je to jako opasna psihološka igra, nije to med i mleko, da se situacija menja iz dana u dan, iz minuta u minut. Dao sam mu savet da prvih mesec dana prati svaki korak, da gleda i radi i da vidi šta se desšava. Ona je njemu trebala da pomogne i da mu da savet, a ne da govori da ga je razočarao.Možda je njen komentar bio dobronameran da se probudi - rekao je Miloš.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.