Nina Seničar u vezi sa Džaredom Letoom?

Izvor: Blic, 05.Jul.2011, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina Seničar u vezi sa Džaredom Letoom?

MILANO - Jedna od najlepših srpskih manekenki Nina Seničar i holivudski glumac i muzičar Džerad Leto viđeni su u ponedeljak u jednom kafiću u centru Mlana.

Naime, kako otkriva američki portal "Just Jared", njih dvoje su neko vreme proveli u popularnom kafiću "Radetzky Cafe" što je odmah podgrejalo priče da su u vezi.

Nina Seničar je neko za kim uzdišu milioni mušakraca širom sveta tako da bi se u ovom slučaju moglo reći da je Džaredu upala kašika u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << med.

Međutim, nije isključeno ni da je u pitanju poslovna saradnja s obzirom da Nina planira da se ozbiljno posveti glumi, a nedavno je izjavila da je njen cilj Holivud.

Povezane vesti: Paris Hilton ima novog dečka Liv Tajler priznala da voli lezbejke Robert Patinson: Svaku ljubavnu vezu prate problemi Dženueri Džons čeka bebu sa mužem Klaudije Šifer? Kejt Vinslet novo lice modne marke Sent Džon

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nina smuvala Džerada Letoa

Izvor: Vesti-online.com, 06.Jul.2011, 06:59

Jedna od najlepših srpskih manekenki Nina Seničar i holivudski glumac i muzičar Džerad Leto viđeni su u ponedeljak u jednom kafiću u centru Mlana...Kako prenose svetski internet sajtovi, poznata novosadska manekenka, voditeljka, a odnedavno i glumica Nina Seničar, koja već godinama živi i radi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Nina Seničar nije u vezi sa glumcem?!

Izvor: S media, 06.Jul.2011

Nakon što su u Milanu viđeni zagrljeni, manekenka Nina Seničar i glumac Džered Leto izgleda da su samo razmenjivali tajanstvenu kovertu!..Iako su svi mislili da su prelepa Novosadska manekenka Nina Seničar i popularni holivudski glumac Džered Leto pre nekoliko dana u Milanu razmenjivali poljupce,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.