NIŠTA NIJE BILO NA SILU!Kako je nova devojka Dejana Dragojevića reagovala na prelazak u islam?

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 09:29

"NIŠTA NIJE BILO NA SILU!"Kako je nova devojka Dejana Dragojevića reagovala na prelazak u islam?

Konačno je sve jasno!

Pobednik pete sezone "Zadruge", Dejan Dragojević uživa u ljubavi sa novom devojkom Jovanom, koja je, po svemu sudeći, u potpunosti po njegovom ukusu.

- U mom ljubavnom život je sve med i mleko. Ide mi ljubav - kazao je on na početku bivši zadrugar.

- Fokusiram se na osobu koja je pored mene. To je Jovana i ja vidim da me voli - naveo je Dejan Dragojević, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa otkrio kako mu je devojka reagovala na njegovo istupanje u javnost o prihvatanju islama.

- Ona je sve prihvatila i ostala pored mene, iako se svašta nešto pričalo. Sve to pokazuje da je jako kvalitetna osoba - istakao je za "Premijeru, vikend specijal" i podvukao da mu je jako važna njena lojalnost.

Dejan je, inače, juče otkrio da li je njegova bivša žena Dalila Dragojević uticala na to da primi islam.

- To je bio neki prvi korak da ja spoznam veru. Ja sam tako počeo. To nije bilo ništa na silu, niti je mene neko mogao da natera. Ja sam jednostavno osećao trenutak da mi je potrebno raterećenje. Sada se osećam kao da letim, tako hodam bukvalno - rekao je on za pomenut medij.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.