NEĆE IM BITI LAKO: Bane, Miki i Žuti planiraju da izvedu nešto što će gledaoce ostaviti bez teksta! (VIDEO)

Izvor: Press, 28.Mar.2018, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEĆE IM BITI LAKO: Bane, Miki i Žuti planiraju da izvedu nešto što će gledaoce ostaviti bez teksta! (VIDEO)

Ostali vojnici će navijati za njih.
Miki Đuričić je prethodne noći postao oficir vojske Zadruge. On je ovu ulogu prihvatio sa oduševljenjem i odmah se bacio na animiranje svoje jedinice.



Nakon što je organizovao tombolu i oraspoložio zadrugare, Miki je izložio još nekoliko kreativnih planova. Pčelar iz Kupinova predložio je atraktivnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << devojkama da mu u nekom od narednih dana prirede striptiz, kao zabavu za generala.




Autor: TvPink Printscreen


Zatim je imao zadatak i za muški deo vojske. On je smislio pokaznu vežbu prelaženja jezera i svoju ideju podelio sa Slobom Radanovićem.



Imam ideju. Pošto je Čolak već plivao za Bogojavljenski krst a Žuti je spreman na sve, da izvedemo pokaznu vežbu, prelazak diverzanata preko jezera - ipričao je svoju nameru Đuričić.


Kada mu je Sloba potvrdio da je zamisao kreativna i interesantna, Miki je počeo sa ubeđivanjem Baneta Čolaka i Radosava Stefanovića Žutog.




Autor: TvPink Printscreen


PROČITAJTE JOŠ: LAŽEŠ KAO PAS! Andrijana i Dragica ušle u SVAĐU, a EVO koji su razlozi za viku ove dve zadrugarke! (VIDEO)



Ako bude sunčano, hoću, ali ako bude odvratno vreme, ne mogu - bio je neodlučan Čolak, ali je zato Žuti odmah prihvatio izazov.





Pogledaj vesti o: Pčelarstvo

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.