NE POKUŠAVAJTE: Pleše sa 12.000 pčela

Izvor: Kurir, 14.Apr.2013, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE POKUŠAVAJTE: Pleše sa 12.000 pčela

Sara Mapeli pleše od malih nogu, ali ovaj ekstremni ples izvela je samo tri puta do sada i to u svrhu fotografisanja i snimanja kratkih filmova. Naime, Sara pleše dok je na njenom polugolom telu oko 12.000 pčela.

Sara je objasnila da prvi sloj pčela koji nanese itekako bode, ali je ona "u nekom drugom svetu" i bol je ne smeta. Kada su sve pčele na njoj, one je guraju svojim krilima i tako "plešu s >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << njom".

Sara, inače umetnica, bioenergetičarka i graditeljka objekata od alternativnih materijala, kaže da je ples sa pčelama najvažnija stvar koju je uradila u životu.

Ovaj video je do dokumentarca o pčelama "Queen of the Sun: What Are the Bees Telling Us?" reditelja Tagarta Sigela.

Iako bi neki Saru nazvali čudnom, ona u tome stvarno uživa, a kako izgleda ovaj zastrašujući ples, i na kakav fascinantan način ona skida sve pčele sa sebe, pogledajte ovde.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

NE POKUŠAVAJTE: Pleše sa 12.000 pčela

Izvor: medio.rs, 15.Apr.2013, 01:20

Sara je objasnila da prvi sloj pčela koji nanese itekako bode, ali je ona "u nekom drugom svetu" i bol je ne smeta

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.