Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jan.2017, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljekoviti napitak od banane i meda

Zahvaljujući svojstvima meda i banane, ovim napitkom riješićete se bolnog i upaljenog grla, kašlja, a čak i stomačnih problema. Sprema se jednostavno i brzo, rezultati su zagarantovani.

Potrebno:

Priprema:

Prvo ogulite banane i izgnječite ih viljuškom ili kašikom. Bilo bi dobro da to uradite drvenim escajgom, jer će zbog metalnog potmniti. Potom banane stavite u lonac i dodajte im ključalu vodu. Ostavite da se natapa nekih pola sata. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Kada se smjesa ohladila, dodajte med. Važno je da njega dodate posljednjeg, jer će, ukoliko ga pomiješate sa ključalom vodom, izgubiti svoja ljekovita svojstva.

Primjena:

Četiri puta dnevno pijte 100ml ovog napitka. Količina sastojaka iz recepta je dovoljna za jedan dan, a ujutro napravite novu turu. Prve rezultate vidjet ćete već za pet dana
Pogledaj vesti o: Pčelarstvo

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Pet napitaka sa cimetom koji ubrzavaju metabolizam

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jan.2017, 10:23

Cimet zagrijava tijelo i snižava nivo šećera u krvi. Takođe pomaže kod gubitka težine...Pogledajte kojih pet napitaka sa ovim začinom pomaže u borbi protiv zatvora i ubrzava metabolizam...Stavite pola kašičice cimeta u šolju proključale vode, poklopite i ostavite da odstoji pola sata...Dodati...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.