Izvor: Blic, 07.Apr.2023, 13:54

Konferencijom "Zdravlje za sve" Obeležen Svetski dan zdravlja

Danas je u prostorijama Crvenog krsta Srbije obeležen Svetski dan zdravlja konferencijom „Zdravlje za sve“ na kojoj su govorili prof. dr Dragan Radovanović, predsednik Crvenog krsta Srbije, Brankica Janković, poverenica za zaštitu ravnopravnosti, Nevena Šović iz Populacionog fonda Ujedinjenih nacija, Nataša Todorović iz Crvenog krsta Srbije, Tijana Veljković iz Sekons-a, dr sc.med. Katarina Boričić iz Instituta za javno zdravlje Srbije „dr Milan Jovanović Batut“ i prof. dr Aleksandra Milićević Kalašić, sa Fakulteta za medije i komunikaciju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Batut: Blizu 40 odsto starijih svoje zdravlje ocenjuje kao vrlo dobro ili dobro

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Apr.2023

Blizu 40 odsto starijeg stanovništva svoje zdravlje ocenjuje kao vrlo dobro i dobro, a 27 odsto kao loše i vrlo loše, što je pozitivan pomak u odnosu na 2013. kada je više od 22 odsto starijeg stanovništva svoje zdravlje ocenilo kao dobro i vrlo dobro, izjavila je danas Katarina Boričić iz Instituta...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.