KOBASICE, MED, ŠLjIVOVICA Evo šta sve Kajl Skot nosi iz Srbije (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 26.Sep.2019, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOBASICE, MED, ŠLjIVOVICA Evo šta sve Kajl Skot nosi iz Srbije (VIDEO)

Skot je na zvaničnoj stranici Ambasade SAD poručio: "Nakon tri i po godine u Srbiji vreme je za povratak kući. Odlazim srca ispunjenog lepim uspomenama i sa koferom prepunim suvenira. Hvala, prijatelji" ambasador SAD koji u petak odlazi iz Srbije, objavio je na društvenim mrežama video koji je nazvao "Moja Srbija za poneti", a u kojem pokazuje šta će sve spakovati u svoje kofere.Skot je na zvaničnoj stranici Ambasade SAD poručio: "Nakon tri i po godine u Srbiji vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je za povratak kući. Odlazim srca ispunjenog lepim uspomenama i sa koferom prepunim suvenira. Hvala, prijatelji".Na snimku se vidi da je Skot u svoj ptrljag spakovao čuveni pirotski ćilim, knjigu "Priča o Srbiji", ručne radove, delove narodne nošnje, čokanjčiće iz kojih se pije rakija, ključ koji je dobio od Prihvatilišta u Beogradu i još neke uspomene.A za usput je, kaže, poneo peglanu pirotsku kobasicu i sir, kajmak iz Gornjeg Milanovca za koji kaže da je najbolji na svetu, ajvar, džem od domaćih šljiva, med, Plazmu, kiseli paradajz, dunjovaču, pelinkovac, vino, pivo, klekovaču i šljivovicu."Nema boljeg od šljivovice", napisao je Skot, koji je uz sve to naumio da ponese i ćevape i burek od mesa, da bi imao šta da zamezi dok bude čekao presedanje u Frankfurtu.Pročitajte još - Skot zahvalan onima koji su mu psovali majku i pisali da “jede g***a“, evo i zašto U Skotovom bagažu se našla i majica Crvenog krsta, koju je pokazao uz poziv građanima Srbije da daju krv.Spremio je da ponese i majice koje su štampane za različite sportske programe koje je za decu organizovala Ambasada SAD i on lično od programa namenjenih specijalno za romsku decu, zatim majicu sa znakom Nišvila...Snimak se završava tako što je na nalepnici za bagaž na kojem je ispisano njegovo ime slovo "o" u njegovom prezimenu prepravio u "a", jer tako je, kako tvrdi, pravilno.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

KOBASICE, SIR I RAKIJA: Kajl Skot se danas VRAĆA KUĆI, a pogledajte šta je sve SPAKOVAO U KOFER (VIDEO)

Izvor: RTV Pink, 27.Sep.2019, 13:05

Skot je na zvaničnoj stranici Ambasade SAD poručio: "Nakon tri i po godine u Srbiji vreme je za povratak kući. Odlazim srca ispunjenog lepim uspomenama i sa koferom prepunim suvenira. Hvala, prijatelji".

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.