Izvor: Luftika.rs, 09.Feb.2024, 18:05

Hana je ušmrkala pčelu dok je mirisala cvet, a onda je usledio jezivi momenat, mnogima jedna stvar ne ide u glavu

Hana Stoking, slavna američka komičarka koju na Instagramu prati nešto više od 26 miliona ljudi, devojka koja se proslavila skečevima na društvenim mrežama Vajn i Jutjub, ponovo je uspela da privuče pažnju snimkom za koji verujemo da je ipak samo plod montaže.
Naime, Hana je pokušala da uveri svoje pratioce da je nehotice ušmrkala pčelu dok je mirisala cvet, pa zatim prikazala navodne posledice te nezgode.
Snimak je odmah postao viralan s više od 18,5 miliona pregleda >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << na TikToku, ali i ostavio mnoge u nedoumici da li se Hana samo našalila ili je zaista u sebe usisala insekta neprijatne žaoke.








View this post on Instagram


















A post shared by Hannah Stocking (@hannahstocking)


“Zar je moguće da joj se ovo zaista dogodilo? Zaista ne mogu da procenim da li je ovo šala ili stvarnost”, napisao je jedan njen pratilac na Instagramu, čiji je komentar skupio najveći broj lajkova.
Odgovor glavne junakinje za sada nije dočekao, ali većina ima utisak da su tačno tumačenje ponudili svi oni ljudi koji su zaključili da se Hana poslužila kombinacijom šminke i montaže.
Naravno, postoji opcija da su možda pogrešili u proceni.
Nestvarna scena u Novom Sadu, roj pčela zaposeo parkirani Pežo (VIDEO)
Izvor: Kurir.rs/ Net.hr

Pogledaj vesti o: Pčelarstvo,   Jutjub

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.