Danas i sutra sajam meda u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2019, 06:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas i sutra sajam meda u Beogradu

Državni pčelarski sajam, 11. po redu, održaće se danas i sutra na Beogradskom sajmu.

Sajam meda, s međunarodnim učešćem, održaće se u hali 2 Beogradskog sajma, u organizaciji Saveza pčelarskih organizacija Srbije.

Kako je saopšteno sa Beogradskog sajma, ova međunarodna manifestacija je prilika da se, pored meda i drugih pčelinjih proizvoda, po najpovoljnijim uslovima nabave i kompletna pčelarska oprema i repromaterijali, a posetioci će moći da uživaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u veoma raznovrsnom izložbenom, obrazovnom, promotivnom, privrednom i turističkom sadržaju i programu.

Pored takmičarskog dela, u okviru sajma biće organizovani međunarodni stručni paneli i seminari "Kako da srpski med postane svetski maloprodajni brend" i "Pčele ne umiru od zime", te predstavljanje i proglašenje najboljih inovacija u oblasti pčelarstva.

Radno vreme sajma je u subotu od 9.00 do 18.00, a u nedelju od 9.00 do 16.00.

Ulaznica za posetioce košta 350 dinara, a parking u krugu sajma plaća se 100 dinara po satu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.