BESPLATNA OBUKA: Voćarstvo

Izvor: DobreVesti.rs, 22.Sep.2021, 09:01

BESPLATNA OBUKA: Voćarstvo

Besplatna obuka za poljoprivrednike iz oblasti organske proizvodnje, voćarstva i pčelarstva juče je počela po sedmi put u organizaciji Sekretarijata za privredu u saradnji sa Poljoprivrednim fakultetom.

 
„U ponedeljak će se u Radmilovcu održati i praktični deo ove obuke. Svake godine interesovanje je veliko i smatram da je ovo odlična prilika da se nauči dosta od predavača sa Poljoprivrednog fakulteta. Grad Beograd ceni poljoprivredu i svrstava je na visoko mesto jer je ona važna za naš grad. Posle Vojvodine, grad Beograd ima najviše poljoprivrednog zemljišta u Srbiji. Beograd ima 277.000 hektara poljoprivrednog zemljišta, a od toga je obradivo oko 220.000“, objasnio je Milinko Veličković,...
Pogledaj vesti o: Pčelarstvo

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.