Izvor: 025info.rs, 06.Jul.2020, 21:41

Avio tretman suzbijanja larvi komaraca od 7. do 18. jula

Tretman suzbijanja larvi komaraca iz vazduha na teritoriji Grada Sombora vršiće se od 7. do 18. jula. Vreme početka tretmana je 7.00 časova. Tretman će vršiti kompanija „Eko san plus“ preparatom VectoBac WG koji nije opasan za pčele. Tretiraće se priobalje Dunava sa rukavcima i izlivima, Dunav sa specijalnim rezervatom prirode „Gornje Podunavlje“ i kanali iz sistema Dunav-Tisa-Dunav.
Pogledaj vesti o: Pčelarstvo

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Pazite se: Akcija suzbijanja komaraca i krpelja

Izvor: OkRadio.rs, 07.Jul.2020, 09:53

U četvrtak 9. jula, u terminu od 18 do 22h, obaviće se tretiranje komaraca sa zemlje, na teritoriji grada Vranja. Takođe, biće obavljen i tretman suzbijanja krpelja, u petak 10. jula u jutarnjim časovima, od 7 do 10h.    Mole se građani da imaju razumevanje, i da se u navedenim terminima...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.