Političari otkrili koga bi izljubili za Dan žena

Izvor: S media, 07.Mar.2012, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Političari otkrili koga bi izljubili za Dan žena

Srpski političari su prilikom javnih nastupa naizgled ljuti neprijatelji; čak i kada su u pitanju pripadnice nežnijeg pola, spremni su da „ospu paljbu“ na političkog protivnika ili protivnicu. Predstavnike naše političke scene pitali smo kojoj koleginici bi, kad se spuste stranačka koplja, čestitali Osmi mart.

U razgovoru sa gradonačelnikom Jagodine Draganom Markovićem Palmom nismo naišli na razumevanje za nešto ljubaznosti i nežnosti za Dan posvećen >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pripadnicama lepšeg pola.

- Nemam odgovor na tako neozbiljno pitanje u ovo ozbiljno vreme – bio je kratak i jasan prvi čovek Jagodine.

Mrkonjićev izbor – predsednica Skupštine

Sa druge strane, ministar Milutin Mrkonjić bio je vrlo konkretan. Bez razmišljanja, uzvratio je da bi najradije Dan žena čestitao svojoj stranačkoj koleginici, predsednici Skupštine Srbije Slavici Đukić-Dejanović.

Kojoj političarki biste čestitali 8. mart? (ANKETA)

Osmi mart: Žene u Srbiji nisu ravnopravne

Internacionalni Dan Muškaraca (VIDEO)

Nešto otvoreniji bio je predsednik Nove Srbije Velimir Ilić. On je velikodušno odgovorio da će dan kada se prisećamo prava i poštovanja žena, čestitati svim koleginicama iz - opozicije.

Ilić: Poljupci i za opoziciju!

- Malo je nezgodno pitanje, ne bih voleo bilo koga da favorizujem. Ma, svima bih čestitao i sve bih ih od srca poljubio i zahvalio im se za sve ono što rade i što se bore da svim građanima i njihovim porodicama bude bolje! – rekao je Ilić za S media portal.

Lider Nove Srbije naglasio je da bi praznik čestitao svim koleginicama iz opozicije, a posebno damama iz stranke na čijem je čelu.

Todorovićeva čestitka Nataši Jovanović

Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Dragan Todorović izabrao je da lepe reči povodom Dana žena uputi svome saborcu iz stranke, gospođici Nataši Jovanović.

- Dan žena najpre bih čestitao Nataši Jovanović, jer je ona oličenje ženstvenosti, ali i autentični radikal – bio je iskren Todorović.

Iako smo pri postavljanju pitanja pojasnili da čestitka ne mora biti upućena stranačkoj koleginici, srpski političari su bili isključivi i obazrivi da prve čestitke upute damama sa članskom kartom baš njihove partije.

Bez obzira na političku korektnost u izjavama, uvreni smo da će se sutra srpski političari pokazati kao džentlmeni i čestitke uputiti svim pripadnicama lepšeg pola.

Zanemariće oni partijske knjižice!


J.B.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.