Fotografije Bin Ladena za članove četiri komiteta Kongresa!

Izvor: S media, 12.Maj.2011, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fotografije Bin Ladena za članove četiri komiteta Kongresa!

Fotografije ubijenog Osame Bin Ladena moći će da vide članovi četiri komiteta američkog Kongresa, rekao je portparol CIA Preston Golson.

Članovima četiri komiteta američkog Kongresa biće dozvoljeno da vide fotografije vodje Al Kaide Osame bin Ladena ubijenog početkom prošle sedmice, saopštila

je danas Centralna obaveštajna agencija (CIA).

Fotografije u štabu CIA u Virdžiniji moći će da vide članovi komiteta >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << za obaveštajne poslove oba doma Kongresa i komiteta za oružane snage oba doma, rekao je portparol CIA Preston Golson.

Lavrov: SAD su imale pravo da unište Bin Ladena

Opasni Bin Ladenov sin Hamza u bekstvu: Novi vođa Al Kaide?

Upoznajte Bin Ladenovu porodicu

- Pošto je potera za Bin Ladenom bila proizvod odlične saradnje izmedju obaveštajne službe i vojske SAD, pristup fotografijama je obezbedjen članovima komiteta oružanih snaga i obaveštajnih poslova i Predstavničkog doma i Senata, naveo je Golson.

Bin Laden je ubijen 2. maja u pakistanskom gradu Abotabadu, u operaciji koju su izveli pripadnici specijalne jedinice američke mornarice, nazvane "foke".

SAD su odlučile da ne objave fotografije tela vodje Al Kaide.

(Beta-AP)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fotografije Bin Ladena za članove četiri komiteta Kongresa

Izvor: Blic, 12.Maj.2011

ANAPOLIS - Članovima četiri komiteta američkog Kongresa biće dozvoljeno da vide fotografije vođe Al Kaide Osame bin Ladena ubijenog početkom prošle sedmice, saopštila je Centralna obaveštajna agencija (CIA)...Fotografije u štabu CIA u Virdžiniji moći će da vide članovi komiteta za obaveštajne...

Nastavak na Blic...

Mrtav Bin Laden samo za kongresmenske oči

Izvor: Mondo, 12.Maj.2011

Američki predsednik Baraka Obama odlučio je da se fotografije mrtvog lidera Al kaide Osame bin Ladena ne objave, ali su mnogi članovi Kongresa imali tu "privilegiju" i videli slike.

Nastavak na Mondo...

'Fotografije mrtvog Bin Ladena su jezive'

Izvor: SrbijaNet.rs, 12.Maj.2011

Američki predsednik Baraka Obama odlučio je da se fotografije mrtvog lidera Al kaide Osame bin Ladena ne objave, ali su mnogi članovi Kongresa imali tu "privilegiju" i videli slike. Republikanski član odbora za vojna pitanja Senata Džejms Inhof rekao je za Si-En-En

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Fotografije Bin Ladena samo za odabrane

Izvor: TvojPortal.com, 12.Maj.2011

12. 05. 2011. Vestionline | Beta. Članovima četiri komiteta američkog Kongresa biće dozvoljeno da vide fotografije vođe Al Kaide Osame Bin Ladena ubijenog početkom prošle sedmice, saopštila je Centralna obaveštajna agencija (CIA).. . Farsa sa fotografijama se ne prekida: Osama bin Laden. . Fotografije...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.