Izvor: Radio 021, 16.Jan.2021, 15:04

Zločin kod Sjenice, osumnjičen da je ubio bivšu suprugu i njene roditelje

Tri osobe su ubijene, a jedna je teško ranjena u selu Rasno kod Sjenice. Kako mediji nezvanično saznaju, reč je o porodičnoj tragediji.

Prema za sada nezvaničnim informacijama, 44-godišnji muškarac pucao je u bivšu suprugu (44), njenog oca (64), majku (60) i brata (35).

Bivša supruga i njeni roditelji su ostali na mestu mrtvi, dok je njen brat sa teškim povredama prebačen u bolnicu i lekari se bore za njegov život.

Sumnja se da su neraščišćeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << porodični odnosi motiv zločina, a osumnjičeni je nedavno došao iz Nemačke, gde radi.

Osumnjičeni za ubistvo je pobegao i policija intenzivno traga za njim.

Autor: RTS, N1

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Osumnjičeni za trostruko ubistvo kod Sjenice se ubio

Izvor: Radio 021, 16.Jan.2021

E. T. (44), koji je osumnjičen da je u selu Rasno kod Sjenice ubio bivšu suprugu i njene roditelje, izvršio je samoubistvo, prenosi Nova.rs...On je pronađen u rodnom selu Doliće, a u trenutku kada su ga policijske snage opkolile, izvršio je samoubistvo...Podsećamo, u selu Rasno kod Sjenice, u...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.