Izvor: Radio 021, 16.Jan.2021, 19:39

Osumnjičeni za trostruko ubistvo kod Sjenice se ubio

E. T. (44), koji je osumnjičen da je u selu Rasno kod Sjenice ubio bivšu suprugu i njene roditelje, izvršio je samoubistvo, prenosi Nova.rs.

On je pronađen u rodnom selu Doliće, a u trenutku kada su ga policijske snage opkolile, izvršio je samoubistvo.

Podsećamo, u selu Rasno kod Sjenice, u porodičnoj kući tri osobe ubijene su hicima iz vatrenog oružja. Hitna pomoć je konstatovala smrt B. Š. (44), F. Š. (64) i Š. Š . (60).

Teško je ranjen 35-godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << B. Š. (35) koji je prevezen u novopazarsku bolnicu.

Sumnja se da su nerasčišćeni porodični odnosi motiv trostrukog ubistva i ranjavanja jedne osobe.

Autor: nova.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.