Završila u zatvoru jer je sa kašnjenjem predala oružje pokojnog muža

Izvor: Radio 021, 07.Mar.2018, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završila u zatvoru jer je sa kašnjenjem predala oružje pokojnog muža

Vesna Nedeljković iz Gornjeg Milanovca nije želela da plati novčanu kaznu zbog kašnjenja predaje oružja koje je pripadalo njenom pokojnom suprugu, već je izabrala petodnevnu zatvorsku kaznu.

Prema rečima njenog sina, 58-ogodišnja Vesna trenutno izdržava kaznu u Požarevcu.

Kako navodi, ona nije platila kaznu od 5.000 dinara zbog kašnjenja od pet dana, jer se "nije osećala krivom".

Sin Vojkan Nedeljković kaže da je njegova majka 45 dana posle smrti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << supruga, koji je preminuo krajem decembra 2016. godine, odnela lovačku pušku i pištolj sa neophodnom dokumentacijom u policijsku stanicu u Gornjem Milanovcu. Tamo su je obavestili da je zakonski rok za podnošenje oružja 40 dana.

"Iako je tvrdila da nije bila obaveštena za zakonski rok, odgovor je bio da može da pročita na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova i da pisano obaveštenje nije dužna da dobije", rekao je za Glas zapadne Srbije Vojkan Nedeljković.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novčanu kaznu zamijenila sa pet dana zatvora jer smatra da nije kriva

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Mar.2018

Umjesto saučešća zbog smrti muža i razumjevanja u najtežim životnim trenucima, Vesnu Nedeljković (58) iz Gornjeg Milanovca uputili su na izdržavanje kazne u požarevački zatvor. Istina, sama je izabrala petodnevnu kaznu, umjesto novčane od 5.000 dinara, piše Blic...Dakle, Vesna nije kriminalac,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.