Izvor: Radio 021, 25.Jan.2021, 16:40

Zaposleni u Ciklonizaciji vakcinisani protiv kovida

Zaposleni u novosadskom preduzeću "Ciklonizacija" tokom vikenda primili su prvu dozu vakcine protiv virusa kovid 19.

Kako navode iz ovog preduzeća koje posluje u komunalnom sistemu Novog Sada, ekipe "Ciklonizacije" su od početka epidemije, osim redovnih poslova, angažovane u tri smene i na poslovima dezinfekcije.

Reč je o dodatnim merama prevencije širenja virusa koje sprovodi Grad Novi Sad, a dezinfekcijama su obuhvaćene zdravstvene i obrazovne institucije, autobusi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << gradskog prevoznika, zgrade od važnosti za funkcionisanje grada i službi bezbednosti, kao i vozila hitne pomoći.

"Imunizacija zaposlenih treba da zaštiti naše operativce koji su svakodnevno na terenu, ali i zdravlje građana koji dolaze u kontakt sa njima. Naše ekipe svakodnevno prolaze kroz stotine stanova i u uslovima pandemije predstavljaju potencijalne prenosioce virusa".

Kako navode, po završetku procesa imunizacije operativaca, "Ciklonizacija" će biti u mogućnosti da poveća broj ekipa koje izvode tretmane protiv insekata i glodara u stanovima Novosađana. "U ovom momentu na ovim poslovima, zbog svoje i sigurnosti građana, rade samo operativci koji imaju potvrđeno stečena antitela na korona virus", napominju u ovom preduzeću.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.