Zaposleni u Ciklonizaciji vakcinisani protiv kovida

Zaposleni u novosadskom preduzeću "Ciklonizacija" tokom vikenda primili su prvu dozu vakcine protiv virusa kovid 19.
Zaposleni u Ciklonizaciji vakcinisani protiv kovida
Foto: 021.rs

Kako navode iz ovog preduzeća koje posluje u komunalnom sistemu Novog Sada, ekipe "Ciklonizacije" su od početka epidemije, osim redovnih poslova, angažovane u tri smene i na poslovima dezinfekcije.

Reč je o dodatnim merama prevencije širenja virusa koje sprovodi Grad Novi Sad, a dezinfekcijama su obuhvaćene zdravstvene i obrazovne institucije, autobusi gradskog prevoznika, zgrade od važnosti za funkcionisanje grada i službi bezbednosti, kao i vozila hitne pomoći.

"Imunizacija zaposlenih treba da zaštiti naše operativce koji su svakodnevno na terenu, ali i zdravlje građana koji dolaze u kontakt sa njima. Naše ekipe svakodnevno prolaze kroz stotine stanova i u uslovima pandemije predstavljaju potencijalne prenosioce virusa".

Kako navode, po završetku procesa imunizacije operativaca, "Ciklonizacija" će biti u mogućnosti da poveća broj ekipa koje izvode tretmane protiv insekata i glodara u stanovima Novosađana. "U ovom momentu na ovim poslovima, zbog svoje i sigurnosti građana, rade samo operativci koji imaju potvrđeno stečena antitela na korona virus", napominju u ovom preduzeću.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.