Izvor: Luftika.rs, 28.Jan.2021, 01:14

Za Jarca, Vodoliju i Lava februar će biti najbolji mesec u godini, ništa im neće stajati na putu

Svi smo s nestrpljenjem iščekivali 2021. godinu i u nju ušli sa puno nade da će biti bočlje od prethodne. Za tri znaka Zodijaka 2021. će biti blagodarna već u drugom mesecu godine.
Za Jarca, Vodoliju i Lava praktično je došao kraj čekanju na harmoničnije vreme .
JARAC U februaru, rođeni u znaku Jarca moraju sve pokušati i tražiti više od sebe, jer će sreća biti na njihovoj strani.
Ništa im neće stati na put, bilo da imaju jednostavne planove ili ambicioznije projekte.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> VODOLIJA Srećan mesec za Vodoliju je februar 2021. Sada je vreme kada se otvaraju nove perspektive i ako ih Vodolije ne iskoriste, do kraja godine mogu računati i na gubitke.
Bez obzira na situaciju ili priliku, ništa se ne može odbiti, izbeći ili izgubiti.
LAV U februaru za Lavove ide sve bez problema, glatko. Potrebno je samo da budu istrajni i ambiciozni i da pokušaju da dobiju više od života, jer imaju velike šanse da uspešno okončaju jedan od svojih najtežih i najizazovnijih životnih planova.
S druge strane, februar je, takođe, velikodušan i u ljubavi, nudeći Lavovima bez obzira na godine, divne trenutke u društvu srodne duše.
Budite spremni: Pun Mesec u Lavu počinje 28. januara – donosi teškoće, ali i magiju



Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.