Izvor: Radio 021, 18.Apr.2020, 21:43

Vučić o popuštanju mera: Od utorka kraći policijski čas

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će od utorka, 21. aprila, biti skraćen policijski čas za sat vremena.

Vučić je rekao da se virus u Vojvodini umiruje, da je Beograd sve bolji, ali da u okolini Niša postoji mnogo probleme.

On je najavio da će od utorka biti kraći policijski čas, odnosno da će počinjati od 18 časova, najavljujući popuštanje mera za privrednike.

Uskoro opširnije...

Autor: 021.rs

Preuzimanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Vučić o popuštanju mera: Od utorka kraći policijski čas, kafići početkom maja

Izvor: Radio 021, 18.Apr.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će od utorka, 21. aprila, biti skraćen policijski čas za sat vremena..."Činjenica je da će policijski čas biti skraćen, te će biti od 18 do 5 časova ujutru i to važi za sve. Za penzionere - utorak, petak i nedelja - imaju od 18 do 1 čas po...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.