Izvor: Radio 021, 02.Feb.2019, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vršnjačko nasilje u Kragujevcu: Učenik zadobio potres mozga

Više javno tužilaštvo u Kragujevcu pokrenuće postupak protiv učenika trećeg razreda kragujevačke Prve tehničke škole V.L, osumnjičenog da je pesnicom udario R.R, učenika drugog razreda te škole, koji je zadobio potres mozga.

Portparolka Višeg javnog tužilaštva Vesna Đorđević rekla je da će tužilaštvo protiv maloletnog V.L. pokrenuti postupak na osnovu krivične prijave policije za nanošenje teške telesne povrede.

Iz Prve tehničke škole je saopšteno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da je pred kraj drugog časa, u četvrtak u popodnevnoj smeni, u fiskulturnoj sali, posle verbalne rasprave, učenik trećeg razreda udario pesnicom učenika drugog razreda koji je tom prilikom izgubio svest i pri padu udario glavom o pod.

Povređeni učenik je zbrinut u Centru za neurohirurgiju Kliničkog centra u Kragujevcu i nalazi se u stabilnom stanju, ali će biti zadržan i tokom vikenda.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.