Vozač usmrtio radnike na održavanju puteva kod Kovilja

Izvor: Radio 021, 08.Avg.2014, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač usmrtio radnike na održavanju puteva kod Kovilja

Dvojica radnika firme "Tim junajted", angažovane na održavanju puteva poginula su, oko 8.30, na autoputu Beograd-Novi Sad, u blizini Kovilja.

Poginuli su meštani Opova, Zlatko U. (1957) i Dušan M. (1979) na licu mesta, a povređen je njihov sugrađanin D. P. (1964) i Z. V. (1974) iz Barande.

Kako kažu u novosadskoj policiji, "folksvagen", koji je vozio turski državljanin K.C (1959), udario je u prikolicu, u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << zaustavnoj traci, pored koje su stajala četvorica radnika i tom prilikom, dvojica su preminula, a dvojica povređena.

Kako je potvrđeno u Kliničkom centru Vojvodine, lakše povređeni radnik je nakon opservacije pušten na kućno lečenje, dok je D.P. sa teškim povredama noge i krvnih sudova, nakon operacije, prebačen na odeljenje ortopedije i nalazi se van životne opasnosti.

U KCV je primljen i vozač putničkog vozila koje je izazvalo nesreću kojem su konstatovane samo lakše povrede, dok je njegov sin K.E. (1990) koji se nalazio sa njim u vozilu zadržan na lečenju.

Policija radi na utvrđivanju svih detalja o uzrocima ove teške nesreće, a vozaču automobila, turskom državljaninu K.C. je izrečena mera zadržavanja do 48 sati i protiv njega će biti podignuta krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti u saobraćaju.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dva radnika poginula u udesu kod Kovilja, dva povređena

Izvor: Blic, 08.Avg.2014

Na autoputu Beograd-Novi Sad u blizini mesta Kovilj dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su poginula dva radnika firme angažovane na održavanju puteva, saopštila je večeras novosadska Policijska uprava...Poginuli su Z.U. (57) i D.M. (35) iz Opova, a u toj nesreći su povređeni D.P. (50)...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.