Vozač ministra unutrašnjih poslova Albanije nađen mrtav

Izvor: Radio 021, 30.Jun.2018, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač ministra unutrašnjih poslova Albanije nađen mrtav

Vozač albanskog ministra unutrašnjih poslova pronađen je mrtav u Tirani, saopštila je policija.

Škeljzen Corđa (31) pronađen je mrtav u svom vozilu u jutarnjim satima sa prostrelnom ranom na glavi i mašinkom "MP5" u ruci.

Policija je navela da su pronađene i dve čaure u garaži Nacionalne garde u centru Tirane.

Albanski ministar unutrašnjih poslova Fatmir Džafaj izrazio je žaljenje zbog smrti vozača za kog je rekao da je bio "izuzetan radnik" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i da ga je smatrao delom porodice.

Džafaj je apelovao na medije da "poštuju bol njegovih roditelja, braće i rodbine", preneo je AP. Kolege vozača su rekle da nisu primetile da je imao neke probleme.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Vozač albanskog ministra nađen mrtav

Izvor: Mondo, 30.Jun.2018

Vozač albanskog ministra unutrašnjih poslova Fatmira Džafaja nađen je mrtav s prostrelnom ranom iz vatrenog oružja na glavi, saopštila je danas policija...Foto: MONDO/Stefan Stojanović ilustracija..U saopštenju se navodi da je Škelzen Kordža (31) pronađen mrtav u svom vozilu u Tirani s prostrelnom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.