Izvor: Luftika.rs, 28.Jul.2021, 19:28

Vozač GSP-a pronašao samog 2-godišnjeg dečaka na okretnici kod groblja

Vozač autobusa u Beogradu pronašao je dete starosti dve do tri godine. Mališan je bio sam, bez prisustva roditelja ili staratelja.
Na okretnici kod groblja Lešće, vozač je nakon izlaska putnika pregledao vozilo i tada ugledao dete.
– Kolega je zatekao mališana kako spava u našem vozilu. Čeka se socijalni radnik kako bi preuzeo dete – rekli su za Telegraf.rs u GSP-u govoreći da se dečak nalazio u autobusu na liniji 35L.
Povodom ovog slučaja Telegraf.rs je kontaktirao >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i MUP. Ekipe hitne pomoći i policije su bile na licu mesta. Dete je odmah pregledano, dobrog je opšteg zdravstvenog stanja.
Takođe, po saznanjima onih koji su prvi stigli na lice mesta, dete je izgledalo i pomalo zapušteno. Do objave teksta nismo dobili detaljnije informacije i odgovore u vezi ovog događaja.
Još uvek nije poznato da li se dete izgubilo, zalutalo ili je ostavljeno u vozilu, prenosi Telegraf.rs.
Šta traži privatno obezbeđenje u vozilima GSP?

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"DEČAK JE SPAVAO NA SEDIŠTU" Vozač sa linije 35L krenuo da pregleda vozilo i video dete na sedištu, smesta alarmirao nadležne

Izvor: Blic, 28.Jul.2021

"Kada je nađeno, dete je spavalo. Odmah smo zvali policiju i došao je i socijalni radnik."

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.