Izvor: Radio 021, 30.Okt.2019, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša jednim golom do tri boda, utakmica prekinuta zbog vređanja Kokeze

Fudbaleri Vojvodine pobedili su Inđiju sa 1:0, u 14. kolu Superlige Srbije.

Doneli su fudbaleri u crveno-belim dresovima publici od oko 500 gledalaca devetu pobedu Vojvodine u šampionatu. Bio je dovoljan jedan gol da se sruši tim iz donjeg dela tabele, a do njega je Voša stigla u 17. minutu preko Nikolića, koji je bio precizan sa bele tačke.

Prva šansa na utakmici bila je za Inđiju, kada je Dimitrov gađao sa oko 18 metara gol Rockova, ali je lopta prošla nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << centimetara pored stative. Ponovo nije odbrana crveno-belih bili na visini zadatka, pa su u 10. minutu igrači Inđije imali još jednu sjanu priliku da dođu do gola, šutirao je Bajić sa nekih 11 metara, ali je čuvar mreže Vojvodine odlično intervenisao.

Vojvodina je napala u 17. minutu, Nešković je proigrao Bojića, koji je išao jedan na jedan ka golmanu, ali ga je sa leđa gurnuo Janjić, zbog čega je glavni arbitar na meču Lukić pokazao crveni karton defanzivcu gostujućeg ima i pokazao na belu tačku. Precizan sa 11 metara bio je Nikolić, pojačanje Vojvodine iz prelaznog perioda.

Iako je imala igrača više na terenu veći deo utakmice, Vojvodine nije mogla da dođe do drugog gola. Imala je nekoliko solidnih prilika, ali bez konkretne završnice.

Utakmicu je obeležio i još jedan prekid, s obzirom na to da su navijači Vojvodine na severnoj tribini razvili uvredljivi transparent prema predsednikuj Fudbalskog saveza Srbije Slaviši Kokezi. Ovo nije prvi put da se meč prekida na "Karađorđu" zbog uvreda na račun Kokeza.

Navijači Vojvodine očekivali su ubedljiviju pobedu protiv tima koji će se verovatno boriti za opstanak. Nasuprot tome, šef struke Vojvodine Nenad Lalatović verovatno je iskoristio meč protiv slabijeg rivala da promeša karte u sastavu, pa je od prvog minuta umesto najboljeg strelca tima Matića igrao Nikolić, a u sastavu nisu bili Saničanin, Devetak niti kapiten Veselinović - praktično cela zadnja linija na utakmici sa Javorom, koju je kritikovao posle meča Lalatović

Posle 14 odigranih utakmica, Vojvodina ima 30 bodova, dva manje od drugoplasiranog Čukaričkog i šest manje u odnosu na Crvenu zvezdu. Oba ova kluba uz to imaju i utakmicu manje od Vojvodine.

U narednom kolu Vojvodina će odigrati derbi protiv Partizana na stadionu JNA, a navijači Vojvodine koji su planirali da odu na ovu utakmicu, već su se žalili na satnicu i tretman, najavljujući bojkot, o čemu možete da čitate OVDE.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

VOŠA PREKINULA NIZ PORAZA: Minimalac Vojvodine u Novom Sadu protiv Inđije!

Izvor: Kurir, 30.Okt.2019

Fudbaleri Vojvodine pobedili su danas Indjiju sa 1:0, u 14. kolu Super lige Srbije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.