Izvor: Radio 021, 05.Jun.2020, 09:58

Voša gostuje Javoru, igrači još veruju da mogu do vicešampionskog mesta

Fudbaleri Vojvodine gostuju u subotu ekipi Javora, u 28. kolu Superlige Srbije.

Utakmice ova dva tima često su neizvesne. Ove sezone su se susreli jednom, podelivši bodove na "Karađorđu" (2:2).

Tim iz Ivanjice nalazi se u donjem delu tabele, pa je ovo prilika za Vošu da pobedom načini još jedan korak bliže plasmanu u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Vetar u leđa igračima Vojvodine daje i plasman u polufinale Kupa, koji su izborili nakon penal serije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << protiv Mladosti.

"Pobeda koju smo ostvarili nad ekipom Mladosti i plasman u polufinale Kupa Srbije sigurno nam predstavljaju dodatni motiv da se u preostalih nekoliko utakmica još više borimo kako bismo ostvarili još dobrih rezultata. Imali smo težak meč protiv ekipe iz Lučana, ali smo napadali od prvog do poslednjeg minuta i zato mislim da smo zaslužili da prođemo dalje", kaže napadač crveno-belih Momčilo Mrkaić.

Po njegovim rečima, Javor kod kuće igra vrlo čvrsto i pokazali su nekoliko dobrih partija ove sezone.

"U svom timu imaju dosta odličnih pojedinaca, koji mogu da budu vrlo opasni po svakog protivnika. Međutim, na nama je da opet pružimo svoj maksimum i učinimo sve što možemo za još jedan dobar rezultat", dodaje.

Iako Partizan Vojvodini beži pet bodova, u novosadskom timu i dalje veruju da bi mogli da dođu do zvanja vicešampiona. Voša i Partizan će se susresti na "Karađorđu" u poslednjem kolu šampionata, a crveno-belima ostaje nada da će beogradski tim kiksnuti u utakmicama protiv Spartaka i Čukaričkog.

Meč između Vojvodine i Javora igra se na Gradskom stadionu u Ivanjici, od 14 časova.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.