Vojvodina ponovo bez trenera, Vanić podneo ostavku pred meč sa Voždovcem

Izvor: Radio 021, 09.Sep.2017, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina ponovo bez trenera, Vanić podneo ostavku pred meč sa Voždovcem

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Vanić danas je podneo ostavku na tu funkciju, a uz njega iz kluba je otišao i pomoćni trener Branko Davidović.

Nakon jučerašnje vanredne sednice Skupštine, na kojoj su prihvaćene ostavke predsednika UO Dušana Mijića i predsednika NO Dragoslava Vukovića, on je doneo odluku da napusti prvi tim "stare dame".

- Posle svih događanja u klubu u proteklom periodu i dolaska nekih novih ljudi na čelo Vojvodine, ovim činom želim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da im omogućim da nesmetano rade na formiranju onoga što imaju na umu i ostvarenju svojih ciljeva. Na ovaj način, ja se ne solidarišem sa ljudima koji su otišli, ali ipak, s obzirom na to da su me oni doveli, smatram da je ispravno da odem i ja. Žao mi je što je ovako ispalo, a igračima želim da protiv Voždovca ostvare novu pobedu - rekao je Vanić za zvanični sajt kluba.

On je preuzeo ekipu Vojvodine 30. juna, svega nekoliko dana uoči revanš utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Ružomberoka, a na klupi crveno-belih sedeo je na osam zvaničnih mečeva i ostvario učinak od pet pobeda i tri poraza. Prethodno je vodio ekpu Metalca i na mestu šefa stručnog štaba nasledio je Radoslava Bataka kojeg je Dragoslav Vuković oterao iz kluba posle prvog duela sa Ružomberokom na Karađorđu.

Vojvodina derbi meč 8. kola Superlige igra u nedelju u Beogradu protiv Voždovca, a ekipu će predvoditi pomoćni trener Vladimir Buač.

Autor: 021/FKV

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.