Izvor: Luftika.rs, 07.Avg.2020, 15:31

Voja Brajović: Mi se stalno takmičimo ko nas više mrzi, pa da onda mi njih još više mrzimo

Voja Brajević, čuveni srpski glumac i ovogodišnji dobitnik nagrade Pavle Vujisić, imao je jednu interesantnu izjavu o tome u čemu smo mi kao narod šampioni.
– Mi gledamo samo kako da se obračunavamo mržnjom, to nema više nikakvog smisla, kako da izađemo iz toga… takmičimo se samo da predstavimo ko nas više mrzi, pa da kažemo koga mi još više mrzimo. To ne znači da treba da zaboravimo sva stradanja koja su bila, ali mi imamo takvu istoriju u kojoj samo množimo neprijatelje >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << – rekao je on.
Pretpostavimo da je Voja bio pod utiskom različitih poruka poslatih u senci obeležavanja Dana pobede u Hrvatskoj i Oluje u Srbiji.
Da li je vreme da se izvučemo iz ove surove discipline koju pominje Brajović? Šta vi kažete?
Voja Brajović: Ne idem u njihove šetnje, ja sam na zadatku!

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.