Vetar, ledena kiša i susnežica otežavaju saobraćaj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Feb.2010, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vetar, ledena kiša i susnežica otežavaju saobraćaj

NOVI SAD - Jak jugoistočni vetar, ledena kiša i susnežica od ranog jutra veoma otežavaju saobraćaj i snabdevanje na području Novog Sada i gotovo čitave Vojvodine.

Na prilazima Novom Sadu i samom gradu kolovozi su vlažni a mestimično i zaleđeni pa se vozačima preporučuje pojačan oprez. Zimske službe Preduzeća za puteve su na terenu i najprometnije saobraćajnice su posute solju, ali se ipak od vozača zahteva velika opreznost.

Veći intenzitet saobraćaja je na prilazima novosadskom Novom groblju, gde se na zadušnice okupio veliki broj građana na pomenu preminulima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.