Izvor: Radio 021, 31.Okt.2020, 11:25

Vesić: Počinje izgradnja fontane na platou kod Cvetnog trga

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da su pripremni radovi za izgradnju fontane na platou kod Cvetnog trga počeli ovih dana, kao i da će sama izgradnja trajati do kraja februara u zavisnosti od vremenskih uslova.

On je naveo da je investitor Grad Beograd, odnosno Sekretarijat za komunalne i stambene poslove.

"Fontana će biti površine četrdeset kvadratnih metara, a biće sastavljena od dve celine. Jedna je plato sa vertikalnim mlazevima između >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kojih može i da se prolazi, a druga se sastoji od kamenih kubusa i pet malih bazena različitih dimenzija sa plitkom vodom. Fontana je projektovana kao prelivna, a mlaznice će biti u tri reda sa po šest, pet i četiri mlaznice koje će biti postavljene naizmenično. Režim rada predviđa mogućnost podešavanja visine mlazeva od 30 do 120 centimetara", precizirao je Vesić.

On je posebno naglasio da će se ova jedinstvena fontana nalaziti isključivo na betonskom delu Cvetnog trga.

Autor: beoinfo

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Počinje izgradnja fontane na platou kod Cvetnog trga

Izvor: Danas, 31.Okt.2020

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je da su pripremni radovi za izgradnju fontane na platou kod Cvetnog trga počeli ovih dana kao i da će sama izgradnja trajati do kraja februara u zavisnosti od vremenskih uslova.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.