VIDEO:  Uragan Marija: Ovo je potpuno uništenje, Portoriko više neće biti isti

Izvor: Radio 021, 20.Sep.2017, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Uragan Marija: Ovo je potpuno uništenje, Portoriko više neće biti isti

Uragan Marija, nakon što je na ostrvu Dominika odneo sedam života, stigao je do Portorika i bez struje ostavio celo ostrvo, s oko tri i po miliona ljudi.

Uragan je, kako su naveli zvaničnici, uništio sve što mu se našlo na putu. Marija je do Portorika stigla kao oluja četvrte kategorije, sa udarima vetra od 230 kilometara na čas, saopštio je američki Nacionalni centar za uragane.

"Ovo je potpuno uništenje. Portoriko više neće biti isti... Ovo je događaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << istorijskih razmera", rekao je portparol guvernera Karlos Merkader.

I gradonačelnica glavnog grada San Huana, Karmen Julin Kruz, izjavila je da je uništenje gotovo potpuno.

"Život kakav smo poznavali se promenio", navela je.

Hiljade stanovnika je u skloništima. Oluja je pokvarila i radare Nacionalne meteorološke službe na ostrvu.

Marija je 13. oluja na Atlantiku ove godine, sedmi uragan ove sezone i četvrti veliki uragan jači od 3. kategorije - nakon Harvija, Irme i Hozea.



Autor: agencije

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

"Ovo je potpuno uništenje", ceo Portoriko bez struje (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 20.Sep.2017

Uragan Marija, nakon što je na ostrvu Dominika odneo sedam života, stigao je do Portorika i bez struje ostavio celo ostrvo, s oko tri i po miliona ljudi...Ranije su u francuskim Antilima poginule najmanje dve osobe. Uragan je, kako su naveli zvaničnici, uništio sve što mu se našlo na putu. Gradonačelnica...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.