Izvor: Radio 021, 23.Feb.2021, 08:09

VIDEO: Ulicama San Franciska vozili kuću staru 139 godina

Stanovnici San Franciska imali su priliku da vide nesvakidašnji događaj.

Kuću staru 139 godina iz viktorijanskog doba trebalo je preseliti na drugu adresu, nekoliko kvartova udaljenu od prvobitne lokacije. Budući da je kuća površine 480 kvadratnih metara, poduhvat je bio popriličan izazov.

Kuća je u vlasništvu Tima Brauna koji ju je kupio 2013. godine, a sad je seli kraj stare mrtvačnice s kojom će se novodoseljena kuća pretvoriti u zgradu sa 17 apartmana. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Na mestu gde je viktorijanska kuća dosad stajala izgradiće kompleks sa 47 apartmana.

Zbog selidbe radnici su morali da privremeno pomere pojedine stubove ulične rasvete, semafore i desetine saobraćajnih znakova.



Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

KUĆU STARU 139 GODINA U JEDNOM KOMADU POMERILI NA DRUGU LOKACIJU: Pogledajte nesvakidašnje prizore iz San Franciska (VIDEO)

Izvor: Kurir, 23.Feb.2021

Građani San Franciska silno su se zabavili tokom vikenda kada je jedna kuća, izgrađena u viktorijanskom stilu, stara 139 godina, u celini pomerena na drugu lokaciju.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.