VIDEO: Težak udes autobusa iz Srbije kod Budimpešte, poginuo vozač

Izvor: Radio 021, 14.Maj.2017, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Težak udes autobusa iz Srbije kod Budimpešte, poginuo vozač

Vozač autobusa "Eurolajns" iz Paraćina je poginuo, a 16 putnika je povređeno u saobraćajnoj nesreći na auto-putu M-0, na periferiji Budimpešte, javlja dopisnik RTS-a.

Ambasador Srbije u Mađarskoj Rade Drobac potvrdio je za RTS da je u udesu poginuo S. S. (60), da su dva putnika teže povređena, dok je 14 zadobilo lakše povrede. Povređeni putnici odmah su zbrinuti u budimpeštanskim zdravstvenim ustanovama.

Preostalih devet putnika nije imalo ozbiljnije povrede >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u udesu i nalaze se na obližnjoj benzinskoj stanici.

Autobus beogradskih registarskih oznaka krenuo je jutros u 02: 45 iz sela kod Paraćina za Austriju. U vozilu je bilo 25 putnika i dva vozača. Drugi vozač nije povređen.

Prema informacijama iz naše ambasade u Budimpešti, čiji su predstavnici na licu mesta, vozač autobusa je oko podneva, na skretanju sa puta M-5 prema M-0, 19 kilometara od Budimpešte, naleteo na teretno vozilo firme koja održava auto-put.

Vozač autobusa, čija je prednja strana smrskana, odmah je podlegao povredama.



Autor: RTS

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.