Izvor: Radio 021, 24.Jul.2019, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Sudija preskočio ogradu visoku tri metra da pobegne od navijača

Na utakmici peruanskog kupa između Universidad de San Cristobal de Huamange i Defensor Patibambe viđena je jedna zaista neverovatna scena.

Naime, glavni sudija utakmice Vidal Palomino Cardenas je morao da beži preko ograde visoke tri metra kako bi se spasao od linča.

Navijači su uleteli na teren besni zbog sudijskih odluka pa je arbitar počeo da beži kada je video da mu je život u pitanju.

Inače, skandal se dogodio na San Miguel stadionu u La Maru, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << a duel se završio rezultatom 3:1 za Universidadu.

Domaćina utakmice očekuje žestoka kazna zbog propusta u organizaciji, a neverovatni video bega snalažljivog sudije vrlo brzo je postao viralan na društvenim mrežama.



Autor: Klix.ba

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.