VIDEO: Sudija preskočio ogradu visoku tri metra da pobegne od navijača

Na utakmici peruanskog kupa između Universidad de San Cristobal de Huamange i Defensor Patibambe viđena je jedna zaista neverovatna scena.
Naime, glavni sudija utakmice Vidal Palomino Cardenas je morao da beži preko ograde visoke tri metra kako bi se spasao od linča.
 
Navijači su uleteli na teren besni zbog sudijskih odluka pa je arbitar počeo da beži kada je video da mu je život u pitanju.
 
Inače, skandal se dogodio na San Miguel stadionu u La Maru, a duel se završio rezultatom 3:1 za Universidadu.
 
Domaćina utakmice očekuje žestoka kazna zbog propusta u organizaciji, a neverovatni video bega snalažljivog sudije vrlo brzo je postao viralan na društvenim mrežama.
 
  • lanceMi

    24.07.2019 16:31
    Boze necu nikad zaboraviti kad je u nekoj shklj drzavi sudija izbo igraca i onda ga ubili navijaci jer je ubio igraca. Zemlja je slicna Srbiji tipa Brazil.
  • ralf

    24.07.2019 15:38
    penal se ne svira u gostima
    Pa nek neko svira penal za goste ili ofsajd domacinu.
  • ...

    24.07.2019 14:08
    A je li lose sudio ili je to tamo obicaj?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).