Izvor: Radio 021, 28.Nov.2019, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Putnica gradskog autobusa žali se na "bahato" ponašanje kontrolora, u GSP kažu da se situacija ispituje

Putnica gradskog autobusa u Novom Sadu požalila se zbog "bahatih" kontrolora koji, kako je navela, nisu hteli da puste devojku koja nije imala kartu da izađe iz autobusa.

Kako tvrdi Gordana, u autobusu na liniji osam, garažnog broja 973, juče oko 12 časova i 20 minuta, dve stanice od Štranda, uočila je "neko komešanje" u vozilu.

"Kontrolori nisu hteli da puste devojku jer nije imala kartu. Zagradili su je u 'harmoniku' i nisu je pustili van autobusa, gurali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << su je i udarali. Zvali smo policiju, inspektorka je rekla da ostave devojku na miru inače šalje patrolu po kontrolora. Onda su nas sve tri zatvorili na okretnici i nisu nam dali da izađemo, iako smo nas dve imale kartu. Kad sam po drugi put pozvala policiju, tek onda su nas pustili", piše Gordana.

Na video snimcima se vidi da su vrata autobusa zatvorena, a i čuje se rasprava devojaka sa kontrolorima koje mu govore da nema pravo da ih zadržava, dok njima kontrolor odgovara "a ko je tebi dozvolio da me snimaš".

U novosadskoj policiji za 021 nisu mogli da potvrde da li je do poziva došlo, budući da policija nije izašla na teren.



GSP "Novi Sad": Izjave kontrolora ne podudaraju se sa izjavom putnice

U novosadskom gradskom saobraćajnom preduzeću za 021 kažu da se izjave kontrolora koji su bili u kontroli u tom autobusu ne podudaraju sa izjavom putnice.

"Ljubazno ophođenje i profesionalna komunikacija su obaveza svih zaposlenih u GSP 'Novi Sad', a prvenstveno onih koji su u direktnom kontaktu sa korisnicima naših usluga", navodi se u odgovoru ovog preduzeća.

Dodaju da se zbog toga ova situacija detaljno ispituje kako bi se donela ispravna odluka po propisanim procedurama preduzeća.

Autor: Dragana Prica Kovačević

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Putnica prijavila kontrolore GSP u Novom Sadu zbog bahatog ponašanja (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 28.Nov.2019

Jedna Novosađanka ukazala je javnosti na slučaj bahatosti kontrolora Gradskog saobraćajnog prevoza. Ona je u tekstu koji je objavila na portalu dnevnog lista Danas objasnila šta se desilo u autobusu na liniji broj 8 i kao dokaz priložila video incidenta.. Njen tekst objavljen na sajtu Danas.rs prenosimo...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.