Izvor: Radio 021, 31.Maj.2020, 20:24

VIDEO: Premijerka u "privatno-političkoj" poseti Pirotu i Babušnici

Premijerka Srbije Ana Branabić posetila je Pirot i Babušnicu, o čemu nije bilo zvaničnih potvrda ni od Vlade, ni od lokalnih vlasti.

Objašnjeno je da je poseta "privatno - politička", odnosno da je premijerka provela "porodični dan" u Babušnici, rodnom mestu svoje majke, a da će danas biti u Pirotu.

Kako je preneo portal Južne vesti, pirotski gradonačelnik Vladan Vasić je s Anom Brnabić prošetao centrom grada.

Brnabić je na "Instagramu" objavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da je u Babušnici razgovarala s meštanima, kao i fotografije iz sela Gorčince, rodnog mesta njene majke.

Boravila je i u sali hotela "Crni vrh" u Babušnici, ali su tamo mogli samo članovi Srpske napredne stranke, pišu Južne vesti.

Premijerka je na lokalnoj televiziji govorila o državnim podsticajima koje može da dobije privreda Pirotskog okruga.



Autor: Beta, Južne vesti

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.