VIDEO: Predsednik opštine Apatin tvrdi da su naprednjaci oteli člana SRS

Izvor: Radio 021, 10.Maj.2016, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Predsednik opštine Apatin tvrdi da su naprednjaci oteli člana SRS

Predsednik opštine Apatin Živorad Smiljanić, iz SPS-a, koji je na vlasti u koaliciji s demokratama i radikalima, tvrdi da su naprednjaci kidnapovali nosioca lokalne liste Srpske radikalne stranke.

Navodi da se to desilo ispred zgrade opštine kada je trebalo da se sastane s njim.

"Pošto mi imamo video nadzor ovde oko opštine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << videli smo da je to grupa naprednjaka - naših, lokalnih - zgrabili su ga, ubacili u džip i odvezli u Prigrevicu, u neku privatnu kuću", rekao je Smiljanić za N1.

"Oni sad pokušavaju da neke ljude ubede, uplaše, pošto je (lider radikala Vojislav) Šešelj navodno prihvatio da oni idu. Međutim, pošto je ovo mali grad, mi se svi dobro znamo i niko od ovih radikala nije hteo da napusti koaliciju i oni su ga sad kidnapovali", kaže predsednik opštine Apatin.

TV Apatin objavila je snimak sigurnosne kamere.



Autor: N1

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.