VIDEO: Objavljen trejler za film The House with a Clock in Its Walls

Izvor: Radio 021, 29.Mar.2018, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Objavljen trejler za film "The House with a Clock in Its Walls"

Misteriozni horor "The House with a Clock in Its Walls", reditelja Elija Rota, uskoro će u svetske bioskope doneti priču o dečaku koji pomaže svom ujaku čarobnjaku da pronađe sat koji može uništiti svet.

Film govori o desetogodišnjaku Luisu koji odlazi da živi sa svojim ujakom u prljavoj staroj vili s tajanstvenim srcem. Njihov život će potresti tajni svet ratova i veštica kad Luis slučajno probudi mrtve.

Film je snimljen prema knjizi za decu iz 1973. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << autora Džona Belerisa. On je zajedno s Erikom Kripkijem napisao scenario za Rotovo ostvarenje.

Glavne uloge u filmu tumače Kejt Blančet, Džek Blek, Kajl Maklaklan i Rene Eliz Goldsberi.

Rot je poznat po hororima, tako da ćemo svedočiti jezivim trenucima i u "The House with a Clock in Its Walls", iako se film temelji na dečijoj knjizi.

Film u američke bioskope stiže 21. septembra, a nekoliko dana nakon toga i u Evropu i ostale delove sveta.



Autor: Klix.ba

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.