VIDEO: Navijači divljali ulicama Soluna, sukobili se i sa policijom

Izvor: Radio 021, 26.Feb.2018, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Navijači divljali ulicama Soluna, sukobili se i sa policijom

Navijači PAOK iskazali su svoj bes zbog odlaganja derbija sa Olimpijakosom tako što su divljali ulicama Soluna.

Derbi grčke Superlige koji je mogao da odluči šampiona nije ni počeo jer su domaće pristalice pogodile trenera Olimpijakosa Oskara Garsiju u glavu prilikom izlaska ekipa na teren. Garsija je završio u bolnici, Olimpijakos  nije želeo da igra u takvim uslovima, pa PAOK-u preti kazna i službeni poraz od 3:0.

Nezadovoljni odlukom u nedelju uveče navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << su svoj bes iskazali na ulicama gde su se tukli sa policijom, koja je morala da koristi suzavac da ih rastera.

Uoči ovog vikenda PAOK je bio lider sa 52 boda, dva ispred AEK-a, a šest više od Olimpijakosa kojem bi trebalo da budu oduzeta tri boda zbog ranijih incidenata. Ukoliko grčka liga ovaj meč registruje u korist tima iz Pireja, PAOK bi lako mogao da ostane bez dugo čekane titule, a pobednik bi mogla da bude treća strana – AEK.





Autor: B92

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.