VIDEO: Napravljena igračka s likom Čubaka mame

Izvor: Radio 021, 20.Jun.2016, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Napravljena igračka s likom Čubaka mame

Nakon što je video snimak Amerikanke Kendas Pejn, u kojem se histerično smeje s maskom Čubake, imao više od 157 miliona pregleda, kompanija igračaka Hasbro napravila je igračku s njenim likom.

Kandas Pejn, prozvana "Čubaka mama", pre nepunih mesec dana postavila je snimak na Fejsbuku u kojem govori koliko je oduševljena poklonom koji je sebi kupila za rođendan, a zatim stavlja masku Čubake, lika iz filmova "Ratovi zvezda", i počinje zarazno da se smeje bez prestanka. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

Snimak, koji je postavila s opisom "To su jednostavne radosti u životu...", do sada je na Fejsbuku pogledalo 157 miliona ljudi.

Kompanija Hasbro, koja je napravila masku Čubake, pozvala je Kandas u sedište kompanije u Potaketu na Roud Ajlandu, gde joj je predstavila igračku koja ima telo Čubake i njenu glavu, sa malom maskom Čubake koja može da se skida.

Figurica "Čubaka mama" izgovara i nekoliko rečenica koje je Pejnova rekla u video snimku, kao što su "Ne pravim ja taj zvuk, to je maska" i "Ja sam baš srećna Čubaka".



Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.