VIDEO: Napravljena igračka s likom Čubaka mame

Nakon što je video snimak Amerikanke Kendas Pejn, u kojem se histerično smeje s maskom Čubake, imao više od 157 miliona pregleda, kompanija igračaka Hasbro napravila je igračku s njenim likom.
Kandas Pejn, prozvana "Čubaka mama", pre nepunih mesec dana postavila je snimak na Fejsbuku u kojem govori koliko je oduševljena poklonom koji je sebi kupila za rođendan, a zatim stavlja masku Čubake, lika iz filmova "Ratovi zvezda", i počinje zarazno da se smeje bez prestanka.
 
Snimak, koji je postavila s opisom "To su jednostavne radosti u životu...", do sada je na Fejsbuku pogledalo 157 miliona ljudi.
 
Kompanija Hasbro, koja je napravila masku Čubake, pozvala je Kandas u sedište kompanije u Potaketu na Roud Ajlandu, gde joj je predstavila igračku koja ima telo Čubake i njenu glavu, sa malom maskom Čubake koja može da se skida.
 
Figurica "Čubaka mama" izgovara i nekoliko rečenica koje je Pejnova rekla u video snimku, kao što su "Ne pravim ja taj zvuk, to je maska" i "Ja sam baš srećna Čubaka". 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti