Izvor: Radio 021, 26.Nov.2020, 12:59

VIDEO: Na javnom servisu uputstvo ženama za "seksi" kupovinu

Popodnevna emisija na drugom kanalu italijanskog javnog servisa televizije Rai, "Detto fatto", skinuta je s programa i do daljeg se neće emitovati nakon skandala sa uputstvom ženama kako da obave kupovinu na seksualno privlačan način.

Bura negodovanja na društvenim mrežama prenela se na stranice dnevnih novina, a zatim i u parlament.

Uputstvo za "seksi" kupovinu u programu je izvela plesačica na način da su se ogorčeni građani pitali "Da li je ovo uputstvo za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << porno film", "Biti seksi, za koga" i "Da li smo u ludnici ili na TV".

Komisija parlamenta za kontrolu javnog servisa RAI već je uputila pismo direktorima televizije u kojem se oštro osuđuje nedopustiv prilog "pun stereotipa o tome kako žena treba da bude seksi i kada radi uobičajene dnevne poslove", a razmatra se i mogućnost, piše list "Il Fato kotidijano" da generalni direktor Rai Fabricio Salini bude pozvan da odgovara u parlamentu.

Ieri pomeriggio su Raidue a #DettoFatto 'tutorial' alle donne su come fare la spesa con i tacchi e su come essere seducenti ancheggiando ed ammiccando tra le varie corsie.

1970? No, 2020 quasi 2021.

E buona #giornatacontrolaviolenzasulledonne pic.twitter.com/xtLGzHx0Ut

— Fabio ️‍ (@Iperbole_) November 25, 2020

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JESMO LI U LUDNICI ILI NA TELEVIZIJI: Bura u Italiji zbog bizarnog TV priloga, uputstvo za šoping kao u filmu za odrasle! VIDEO

Izvor: Kurir, 26.Nov.2020

Popodnevna emisija na drugom kanalu italijanskog javnog servisa televizije Rai, "Detto fatto", skinuta je s programa i do daljeg se neće emitovati nakon skandala sa uputstvom ženama kako da obave seksi kupovinu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.