VIDEO: Kristijan Bejl kao Dik Čejni u filmu Vice

Izvor: Radio 021, 04.Okt.2018, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Kristijan Bejl kao Dik Čejni u filmu "Vice"

Zahvaljujući sjajnoj šminci i malo više nabačenih kilograma, oskarovac Kristijan Bejl je gotovo neprepoznatljiv u ulozi Dika Čejnija u filmu "Vice" o nekadašnjem potpredsedniku SAD.

Premijerni trejler za film "Vice" otvara se scenom u kojoj Džordž Buš Mlađi (Sem Rokvel) pita Dika Čejnija da mu bude potpredsednik. Čejni, međutim, nije zadovoljan ceremonijalnom ulogom potpredsedničke funkcije i iznosi svoje uslove – da nadgleda vojsku, energetiku i spoljnu politiku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Nakon što se Buš saglasi sa tim, počinju da se nižu scene "iza zavese" političkog života u Vašingtonu, pokrivene pesmom "The Man" benda The Killers, koje nagoveštavaju uzbudljiv i provokativan biografski film, odnosno kao što autori na kraju trejlera poručuju: "Dosad neispričanu istinitu priču koja je zauvek promenila tok istorije".



Pored Bejla i Rokvela, u filmu igraju i Ejmi Adams kao Lin Čejni i Stiv Karel kao Donald Ramsfeld, dok scenario i režiju potpisuje Adam Mekej, prenosi N1.

Autor: N1

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.